Autolasien tummennus Vantaa, Helsinki, Kotka, Kouvola, Tampere, Lohja, Kerava, Tuusula

Lasien tummennus - Vantaa, Helsinki, Kotka, Kouvola, Tampere, Lohja, Kerava, Tuusula

Auton lasien tummennus on helpoin tapa muuttaa kulkuneuvosi ilmettä. Kuvittele, että muutaman tunnin odotuksen jälkeen on ajoneuvosi ulkoilme erilainen kuin ennen. Ensimmäinen ajo uudistetulla autolla on mukavampi ja rauhallisempi ja tyytyväisyys sen kun kasvaa. Sävytetty muovi on tuote, joka toimii heti asennuksen jälkeen ja tarjoaa ajoneuvon käyttäjälle paljon sellaistakin apua ja hyötyä, jota ei voinut aikaisemmin kuvitellakaan.

Kalvoissa on erityinen uv-suodatin, joka estää jopa 99 % haitallisen uv-säteilyn tunkeutumisen lasin läpi. Kalvot heijastavat lisäksi noin 70 % auringon säteilystä takaisin, joten matkustajatilan ei kuumene liikaa ja autossa on mukavaa matkustaa myös hyvin lämpimällä säällä.
Aurinko haalistaa ajoneuvon kojelautaa ja sisustusta. Sävytetyt tummennuskalvot estävät matkustajatilan haalistumisen. Kalvo toimii ajoneuvon auringonsuojana, estäen 99 % haitallisen uv-säteilyn sisään tunkeutumisen ja matkustamo on vielä vuosienkin käytön jälkeen kuin uusi.

Lasien tummennus varmistaa matkustusmukavuuden kuljettajalle ja matkustajille. Ikkunankalvon ominaisuuksiin kuuluu kyky poistaa suurin osa häikäisevästä auringonvalosta, joka taas säästää silmiä ja tekee myös pitkistä ajomatkoista mukavia. Kalvot estävät myös ylimääräisen kuumuuden tunkeutumisen ajoneuvon matkustamoon, joten pitkälle matkalle voi mennä vaikka hellepäivänä. Ikkunakalvot on erittäin tärkeitä myös lapsia ja lemmikkieläimiä kuljetettaessa. Ajoneuvo ei kuumene liikaa ja rauhallinen perheloma voi alkaa.
Ikkunankalvot muuttavat ajoneuvon ulkonäköä. Ajoneuvossa on ikkunapintaa keskimäärin noin 30 %. Kalvojen tummuusaste vaihtelee, tarjolla on erilaisia värivaihtoehtoja. Lasien tummennus tekee ajoneuvosta näyttävämmän, esteettisesti kauniimman, persoonallisemman – mahdollisuuksia on loputtomasti.

Kalvot parantavat lasipintojen kestävyyttä. Autolasit ovat karkaistua lasia ja lasi rikkoontuu iskun voimasta tuhansiksi pieniksi palasiksi. Kalvo pitää pienet lasinsirpaleet yhdessä ja vähentää ratkaisevasti ihmisille vammojen ja auton sisustuksen vaurioitumisen riskiä.
Tummennetut lasit suojaavat tummuusasteesta riippuen myös auton sisätilaa ei-toivotuilta katseilta ja arvoesineet, tietokone, käsilaukku tai muut tavarat ovat auton sisällä turvallisesti tallessa.

Lasien tummennus auttaaa myös säästämään polttoainekuluista. Koska kalvot heijastavat jopa 70 % uv-säteilystä, on matkustamo viileämpi ja ilmastointilaitteen käyttötarve vähenee, ja se säästää myös polttoainetta.

 

Kuvia valmistunut töistä:

Autolasien tummennus KonalassaAutolasien tummennus Konalassa

lasien tummennus 123tuulilasi.filasien tummennus 123tuulilasi.fi

lasien tummennus 123tuulilasi.fi lasien tummennus 123tuulilasi.fi

lasien tummennus 123tuulilasi.fi lasien tummennus 123tuulilasi.fi

lasien tummennus 123tuulilasi.fi lasien tummennus 123tuulilasi.fi

Sedan keskiluokka

249 €

 • Takalasi
 • Takasivut
 • Takaovet

Universal-korimalli

249 €

 • Takalasi
 • Takasivut
 • Takaovet

2-ovinen luukkuperä

199 €

 • Takalasi
 • Takasivut
 • Takaovet

Maasturit/ tila-auto

289 €

 • Takalasi
 • Takasivut
 • Takaovet