Vakuutuksen vahinkoilmoitus
Vakuutuksen vahinkoilmoitus

 

Tuulilasin vaihto Vantaa, Espoo, Kotka, Kouvola, Kerava.

tuulilasin vaihto 123tuulilasi
Tuulilasin vaihto on välttämätöntä kun vaurio on mittava tai on kuljettajan näkökentän alueella.

Millaisia tuulilaseja me asennamme?

Olemme valinneet asennettavaksi vain useiden eri automerkkien valmistajien käyttämiä tuulilaseja. Laadukkaita tuulilaseja löytyy monelta valmistajalta eri puolilta maailmaa. Olemme valinneet omaan tuotevalikoimaan seuraavien valmistajien tuotteet:

SAINT-GOBAIN. Tämä nimi ei enää esittelyjä kaipaa. Olemme varmoja, että tämä valmistaja valmistaa maailman parhaita ja parhaiten tunnettuja tuulilaseja.

NORDGLASS. Varmaa eurooppalaista laatua. Tuulilasi, joka kilpailee laadultaan maailman parhaiden valmistajien kilpailuluokassa. Tämän valmistajan tuulilaseja käyttää jossakin malleissaan mm. VOLKSWAGEN. Tämä seikka jos mikä kertoo huippulaadusta!

XYG ja FUYAO. Kiinalaisten valmistajien valmistavat tuulilasit ovat jo matkalla alansa huipputuotteiden joukkoon. Näiden valmistajien tuulilaseja on ainakin AUDIN, VOLKSWAGENIN, NISSANIN, MAZDAN, CHEVROLETIN, MERCEDES-BENZIN, MITSUBISHIN, BMW:n ja monen muun valmistajan uusissa malleissa. täytyy tunnustaa, että Kiinassa osataan valmistaa todella laadukkaita tuulilaseja ja hintataso pysyy kohtuullisena.

Asiakas kertoo toiveensa ja me laadimme tarjouksen asiakkaan valitseman valmistajan tuulilaseista. 123tuulilasi.fi antaa jokaiselle tuulilasille merkistä riippumatta vuoden takuun ja asennustyölle elinikäisen takuun.

Tuulilasin vaihto uusimmilla laitteilla sekä ammattitaidolla.

 

Miksi kannattaisi valita juuri 123tuulilasi.fi?

Me vaihdoimme ensimmäisen tuulilasin jo vuonna 1996

Varaa tuulilasin vaihto meiltä, vältä tuntemattomia palvelutarjoajia!