Tuulilasin vaihto Vantaa, Helsinki, Kotka, Kouvola, Tampere, Lohja, Kerava, Tuusula.

Tuulilasin vaihto Vantaa, Helsinki, Kotka, Kouvola, Tampere, Lohja, Kerava, Tuusula
Tuulilasin vaihto on välttämätöntä kun vaurio on mittava tai on kuljettajan näkökentän alueella.

Nykyaikaiset tuulilasit on valmistettu standardien mukaisesti, lasissa tulee olla merkintä E1, se on merkkinä siitä, että lasi vastaa kaikkiin vaatimuksiin ja varmistaa osaltaan käyttäjän turvallisuuden. Tässä on tärkein syy, miksi 123tuulilasi.fi käyttää vain tällaisia autolaseja, joita käyttävät myös kaikki johtavat autovalmistajat. Kaikki meidän valikoimissa olevat autolasit on valmistettu edellä mainittujen standardien mukaisesti ja meidän tavoitteena on tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista turvallisuustasoa.

Autolasien maailmassa on ollut monenlaisia muutoksia ja 123tuulilasi.fi tuo nämä muutokset teidän ulottuville!

Kun vasta muutama vuosi sitten saattoi todeta, että maailmassa on vain pari vakavasti otettavaa autonlasinvalmistajaa, tilanne on tällä hetkellä toinen. Hyviä valmistajia on paljon! Markkinoille on tullut useita pieniä valmistajia, jotka kasvattavat markkinaosuuttaan vuosi vuodelta. Myös Suomessa on autolasien alalla jatkunut pitkään monopolitilanne, jossa muutama johtava valmistaja on saneli hintaehdot omat parhaansa mukaisesti ja antoi kuluttajien elää virheellisessä luulossa, että autolasien vaihtaminen on kallis palvelu.

On totta, että tuulilasin vaihto on tarkkuutta vaativa homma ja siinä ei saa tehdä virheitä tai käyttää vääriä materiaaleja, mutta 123tuulilasi.fi on aivan toista mieltä kuin mitä Suomessa voimassa ollut hintapolitiikka on tähän mennessä osoittanut. Lasin vaihtaminen on uudessa tilanteessa laadukasta, mutta myös edullista. 123tuulilasi.fi on siitä mainio esimerkki! Tuomme autolasit itse suoraan valmistajatehtailta. Meidän varastossa Vantaalla on tällä hetkellä noin 4000 tuulilasia, mutta vuoden 2017 mennessä haluamme kolminkertaista tämän luvun. Miksi? Syy siihen on yksinkertainen: haluamme tarjota parasta mahdollista laatutasoa ja pitää hintatason edullisena.

Miten aiomme tehdä sen? 123tuulilasi.fi on nopeasti kehittyvä autolasien myyntiin ja vaihtamiseen keskittynyt ja ketjuuntunut yritys, joka hankkii kaikkien palvelupisteiden tarvitsemat varusteet itse. Paikalliset markkinatapahtumat eivät vaikuta toimintaamme paljonkaan, me hankimme tarvitsemamme tuotteet pitkäaikaisilta ulkomaisilta yhteistyökumppaneilta. Meillä on tällä hetkellä Suomessa jo useita palvelupisteitä, ne toimivat Vantaalla, Helsingissä, Keravalla, Kotkassa, Kouvolassa, Tampereella, Turussa, Tuusulassa ja Lohjalla. Meillä on lisäksi sivuliikkeet Ruotsissa Tukholmassa ja Virossa Tallinnassa. Eikä siinä kaikki, avaamme vuoden sisällä keskimäärin neljästä viiteen uutta palvelupistettä ja on hyvinkin todennäköistä, että meidän toiminimellä toimivia palvelupisteitä on piakkoin myös muissa Suomen kaupungeissa ja ne kaikki haluavat tarjota asiakkailleen korkeaa laatua edullisella hinnalla.

Kerromme lisää laatutasosta ja autolaseista

Onko tuttu vaatimus, että auton pitää pysyä tuulilasin vaihtamisen jälkeen vähintään yön yli lämpimässä hallissa? Asiakkaamme ovat kertoneet sen usein ja me taas olemme pohtineet, mistä sellainen Suomessa hyvinkin tavanomainen väärä tieto mahtaa johtua? Virossa ei ole kukaan sellaista kuullutkaan. Tuntuu siltä, että lasien vaihtoa tarjoavat korjaamot haluavat korostaa työnsä merkitystä liikakin ja pyytää tuplahinnan työstään siten, että auton annetaan olla korjaamolla yön yli. Tiesitkö, että 123tuulilasi.fi mistä tahansa palvelupisteestä voit hakea ajoneuvosi pois viimeistään kolme tuntia sillä korjaamon pihaan ajamisen jälkeen? Nyt tiedät!

Käytämme omissa palvelupisteissä vain SIKA-lasiliimamerkkejä ja SIKA on antanut takuun, että autolla voi turvallisesti ajaa jo tuntia lasinvaihdon jälkeen. Kolmen tunnin työaika muodostuu siten: ensimmäinen tunti kuluu lasin vaihtamiseen, toinen liiman kuivumiseen ja kolmas tunti on varalla, sillä työn aikana saattaa tulla myös yllätyksiä. Maailma on totisesti muuttunut. Lasinvaihto ei voi millään kestää yli kolme tuntia! Meidän kaikissa palvelupisteissä toimivat alansa asiantuntijat, joilla on kokemusta alalta vähintään viiden vuoden verran. Meidän kokeneimmat tekijät ovat olleet alalla jo parikymmentä vuotta ja toimineet useiden tunnettujen lasinvalmistajien, mm. AUTOVER Saint-Gobainin palveluksessa. Kaikki meidän ketjuun liittyneet yrittäjät ovat käyneet perusteellisen koulutuksen meidän Vantaalla sijaitsevassa pääkonttorissa, joissa kouluttajina toimivat juuri nämä parikymmentä vuotta alalla toimineet asiantuntijat. Laatu, yksityiskohtien huomioiminen ja asiakastyytyväisyys ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Me panostamme sen johdosta aina kaikkiin vähäisimpiinkin yksityiskohtiin ja olemme joustavia kaikissa toimissamme. Miten me muuten pystyisimmekään tarjoamaan laatutasoa, josta meidät tunnetaan?

Miten auton tuulilasi vaihdetaan ja mitä teille tarjoamme

Tuulilasin vaihto, 123tuulilasi.fiTuulilasin vaihdossa poistamme ensin laadukkailla työkaluilla vanhan tuulilasin. Lasin vaihtaminen tuntuu melko yksitoikkoiselta hommalta, mutta kaikki autonmerkit ovat erilaisia ja vaativat erityisosaamista. Laseja ympäröivät lasilistat, laseissa on erilaisia sadetunnistimia, kameroita jne. Tuulilasin vaihto kysyy tarkkuutta ja kärsivällisyyttä.

Prosessi alkaa puhdistamisesta eli ajoneuvosta poistetaan kaikki, mikä estää tuulilasin turvallisen poistamisen. Työn hoitavan asiantuntijan tulee olla tarkkana ja varottava auton maalikerroksen naarmuttamista niistä kohdista, jotka jäävät lasin alta näkyviin. Lasin peittämät pinnat eivät pelkää naarmuja, sillä käsittelemme kaikki sellaiset kohdat SIKA PRIMER – tuotteella, joka toimii ruostesuojana.

Vanhemmissa autoissa on lasin reunan alla usein ruostetta, se poistetaan ja pinnat käsitellään PRIMER:illä. Meiltä ei lähde yksikään auto huonosti tai ruosteiseen pintaan kiinnitetyllä lasilla. Annamme työlle elinikäisen takuun, joten meidän täytyy toimia erityisen tarkkana. Jos lasin alle jäävät korin reunat ovat ruostuneet puhki emmekä pysty käsittelemään pintoja asianmukaisella tavalla, otamme yhteyttä asiakkaaseen ja annamme hänen päättää, hoidattaako hän autonsa peltisepän luona kuntoon tai liimataanko lasi ilman takuita.

Kunnolla ja oikein asennettu tuulilasi pysyy ongelmattomana vuosia. On äärimmäisen tärkeää, että tuulilasi käsitellään ennen asennusta eli aktivoidaan. Käsittely suojaa tuulilasin liimaa UV-säteilyltä ja varmistaa suojan auringonsäteilyn haittavaikutusten varalta. Meidän palvelupisteisiin tulee kuukausittain 4-5 asiakasta, joiden ajoneuvoon on tuulilasi asennettu väärällä tavalla ja irronnut. Ongelma on aika paha, sillä irronneesta saumasta valuu autoon vettä tai tuulilasi pitää ajaessa outoa ääntä. Myös omin voimin ja kotioloissa asennetut tuulilasit saattavat olla merkittävä turvariski ja olemme nähneet sellaisia tapauksia, joissa tuulilasi on asennettu autoon kosteissa tiloissa käytettävällä silikonilla. Kuvittele, mitä tapahtuisi, jos sellainen auto joutuu kolariin eikä tuulilasi pysyy paikoillaan. Näin ei saisi toimia ja myös epäilyttäviä palveluntarjoajia kannattaisi välttää, anna tuulilasin vaihto asiantuntijoiden hoidettavaksi, näin pääset halvemmalla.

  • Me teemme aina hieman enemmän kuin kilpailijamme ja edullisella hintatasolla!
  • Asennamme autoosi laadukkaan tuulilasin ja käytämme vain parhaita lisätarvikkeita.
  • Poistamme lasin alta ruosteiset ongelmakohdat.
  • Puhdistamme myös ajoneuvon peilin, sivupeilit, sivuikkunat, kojelaudan ja auton kynnykset.
  • Annamme mukaan kiveniskemän suojateipin, jolla saa ensimmäisen avun kiven iskeytyessä tuulilasiin.
  • Annamme lasille vuoden ja työlle elinikäisen takuun, se tarkoittaa, että jos autossasi on meidän asentama tuulilasi, kannamme täyden vastuun työstämme!
  • Meiltä saat myös ilmaisen vaihtoauton lasinvaihdon eli kolmen tunnin ajaksi, sillä lasin vaihtamiseen ei mene koskaan enemmän aikaa. Vaihtoauto on lasinvaihdon tilaamisen yhteydessä varattava erikseen.

Jos sinulla on kysyttävää, saat vastauksen meidän etusivun keskustelulinkin kautta. Vastaus tulee jo muutamassa hetkessä.