Yrityksestä

Tuulilasi. 123tuulilasi.fi - tuulilasien asennus, vaihto ja korjaus. Vantaa, Helsinki, Kotka, Kouvola, Tampere, Lohja, Kerava, Tuusula

123tuulilasi.fi tiimi on kehittynyt hiekkalaatikosta – kaikki me olemme ystäviä jo lapsuudesta lähtien. Tämän ansiosta keskenämme vallitsee luottamus ja yhteistyömme sujuu erittäin hyvin. Emme ole saman isän lapsia, mutta työssämme olemme kuin veljekset.

Ensimmäisen tuulilasin vaihdoimme vuonna 1996 Autover-yhtiössä (Saint Gobain), missä työskentelimme vuoteen 2008 asti. Ilmeisesti tuulilaseja on tullut vaihdettua kymmeniä tuhansia. Sitten kohtalo johdatti meidät Tanskaan, missä työskentelimme kolme vuotta yhtiössä Dansk Bilglas. Kyseessä on Tanskan suurin lasinvaihtoyritys, jolla on Tanskassa yli 35 toimipistettä.

Yhtiömme hallitukseen kuuluvat kokeneet yrittäjät, jotka ovat yritystoimintaa harjoitelleet vuodesta 2003 alkaen. Yritystoiminta on opettanut meille, että kaiken toiminnan takana on kanssaihmisten auttaminen. Kauppa auttaa tarjoamalla elintarvikkeita, kampaaja auttaa hiuslaitteella, pesula varmistaa puhtaat pyykit ja turvayhtiö tarjoaa turvallisuudentunnetta. Tokkopa kaikkea sitä tehdään vain rahan tähden. Me puolestamme haluamme auttaa teitä lasinvaihtopalvelun kautta ja olemme omistautuneet asiakastyytyväisyyden varmistamiseen.

Eräästä viisaasta kirjasta löytyy ajatelma, jota noudatamme aina ja joka osoittaa meille suunnan: ”Yritystoiminta sinänsä on ongelman ratkaisemista. Ratkaiset ongelman, jota kukaan ei pysty ratkaisemaan – ja saat menestystä. Voit myös ratkaista ongelmaa, jota joku muu jo ratkaisee, mutta mieti, miten voisit tehdä sen paremmin.” Me ratkaisemme teidän lasinvaihto-ongelman ja teemme sen nopeasti, laadukkaasti ja pitkäaikaista kokemusta hyödyntäen.

123tuulilasi.fi on kiinnittänyt huomionsa autojen lasinvaihtopalvelujen hintoihin Suomessa. Kohderyhmänämme on tavallinen ihminen, jolle haluamme tarjota tavanomaisesta edullisempaa hintaa, mutta merkittävästi korkeampaa laatua. Emme käytä tuulilasien hankinnassa välikäsiä, vaan tuomme ne maahan itse ja tämän ansiosta pystymme tarjoamaan edullisia hintoja.

Lupaamme, että 123tuulilasi.fi edustus tulee olemaan Suomen jokaisessa kaupungissa. Asiointi kanssamme on helppoa, nopeaa ja viihtyisää!

Tänään Suomessa on jo useita 123tuulilasi.fi toimipistettä: Vantaa, Helsinki, Kotka, Kouvola, Tampere, Lohja, Kerava, Tuusula.