Takaisin

6 coolia autoa tulossa pian tien päälle

kesäkuu 13, 2019 09:47

Pidätkö hienoista autoista? Pidät, sitten tämä postaus on sinulle.

 

Joka vuosi useat motor showt esittelevät makeita autokonsepteja, mutta vain murto-osa niistä päätyy tuotantoon asti. Valitsimme 6 coolia autoa joista todella pidämme ja jotka pääsevät pian tien päälle.

 

Nauti ja ehkä nyt löydät täydellisen auton itsellesi, jos sellaista ei vielä ole tullut vastaan.

 

Land Rover Road Rover

 

Land Rover Road Rover
Kuvan lähde: autocar.co.uk

 

Malli on premium-luokan sähköauto ja kohdennettu pääosin Yhdysvaltojen ja Kiinan markkinoille.

 

Ensimmäinen Road Rover nähdään Mercedes-Benzin S-luokan kilpailijana.  Luksustuntuman ja ammattitaitoisen sisustuksen lisäksi Road Roverista kuitenkin löytyy myös jonkin verran all-terrain kyvykkyyttä.

 

Myös auton sähkömoottorien mahdollistamaa potentiaalia hyödyntävä ajo-dynamiikka on vakuuttava.

 

 

Hyundai Santa Cruz Pickup

 

Hyundai Santa Cruz Pickup
Kuvan lähde: motor1.com

 

Kun Santa Cruz esiteltiin ensimmäisen kerran, sen ulkonäkö oli selkeästi linjassa muiden Hyundai-mallien kanssa.

 

“Ei enää venäläisiä maatuska-nukkeja” sanoi SangYupLee, Hyundain Namyangissa, Koreassa sijaitsevan globaalin muotoilukeskuksen johtaja. Hän haluaa siis että jokaisella Hyundain automallilla on oma, uniikki ulkonäkönsä, joka innostaa uteliaita katselijoita tutkimaan, minkä merkin autosta on kyse.

 

 

Mazda 3

 

Mazda 3
Kuvan lähde: roadandtrack.com

 

Vuoden 2019 Mazda 3 on täysin uudenlainen versio valmistajan economy-luokan mallista. Sekä sedanissa että viistoperäisessä mallissa on nähtävissä Mazdan uusi “Kodo”-muotokieli, jonka valmistaja kuvailee saavan inspiraationsa japanilaisen estetiikan ytimestä.

 

Uusi 3 eliminoi kokonaan nykyaikaiselle automuotoilulle tyypilliset linjat, taitteet ja poimut.

 

Sen sijaan, Mazda on käyttänyt monimutkaisia kurveja ja kaaria jotka, varsinkin valmistajalle tyypillisessä punaisessa sävyssä,  saavat aikaan vaikutelman siitä että auto muuttaisi muotoaan eri valaistuksissa.

 

 

Volkswagen I.D. Crozz

 

Volkswagen I.D. Crozz
Kuvan lähde: caranddriver.com

 

Shanghaissa ja Los Angelesissa esitelty I.D. Crozzin sisältää sähkömoottoriparin joka kykenee tuottamaan 302 hevosvoimaa.  

 

Volkswagenin mukaan akkukapasiteetti riittää yhdellä latauksella 300 mailin (noin 483 km) matkalle.

 

 

Volkswagen I.D. Golf

 

Volkswagen I.D. Golf
Kuvan lähde: carscoops.com

 

“Vain kuukautta aiemmin I.D. Golfia tullaan lanseeraamaan uusi, upea Golf 8. Uskomme kuitenkin että molemmat mallit ovat vahvoilla ja niillä on oma paikkansa” sanoi Jurgen Stackman, Volkswagenin myynti- ja markkinointijohtaja ja hallituksen jäsen.

 

Volkswagen on kehittänyt täysin uuden MEB-alustaisen arkkitehtuurin sähköautoilleen.

 

Kompaktia viistoperä-mallia odotetaan lanseerattavaksi Euroopan markkinoille ja sen ennustetaan olevan Volkswagenin laajavolyymisin sähköauto markkinoilla.

 

 

Polestar

 

Polestar
Kuvan lähde: caranddriver.com

 

Hiljattain itsenäisenä brändinä lanseeratun suorituskykyn panostavan linjan ensimmäinen malli on Volvo kaikilta muilta ominaisuuksiltaan paitsi nimeltään.

 

Volvo ilmoitti että sen äärimmäiseen suorituskykyyn panostava sisäinen osasto, Polestar, joka on tähän asti ollut tunnettu S60-, V60- ja muiden Volvo mallien kori- ja moottoriparannuksista, tulee jatkossa kokoamaan autoja omalla nimellään.

 

Plug-in-hybridin voimansiirto on kuitenkin vasta pieni askel. Polestarin toimitusjohtaja, Thomas Ingenlath (joka toimii myös Volvon muotoilujohtajana) sanoi, että kaikki uudet Polestar-mallit tulevat olemaan täysin sähkövoimaisia.

 

 

Jos nautit tästä postauksesta ja sait siitä jotain irti,
niin jaa se toki ystäviesi kanssa!

.

«