Adas Kalibrointi

Mitä on ADAS? (Advanced Driver Assistance Systems)

Yhä useammin tehtaat asentavat tuulilaseihin kuljettajaa avustavia edistyneitä järjestelmiä / kameroita.
Ne auttavat kuljettajaa pitämään auton ajokaistan keskellä, pitämään etäisyyden edellä kulkevaan ajoneuvoon, kiihdyttämään ja jarruttamaan automaattisesti auton vauhtia jne. Näiden kameroiden käyttö on äärimmäisen tärkeää ja niitä löytyy jo tavallisten henkilöautojen tuulilaseista

Kameroiden moitteeton toiminta on varmistettava myös tuulilasin vaihdon jälkeen. Automotive Glass Europen erikoistuneet tuulilasin vaihtajat ovat ammattilaisia sekä tuulilasien vaihto- että ADAS -kameroiden kalibrointialalla. Tiedämme tarkoin, minkä ajoneuvon kamera on kalibroitava ja millaisen prosessin on ajoneuvon valmistaja määritellyt. Takaamme, että vain kertakäynti asentamossamme riittää kameroiden moitteettoman toiminnan varmistamiseksi.

Vuonna 2018 123tuulilasi.fi -autolasiketju investoi noin kahdeksankymmentätuhatta euroa turvallisuuteesi hankkimalla maailman johtavan kalibrointilaitteiden valmistajan Hella Gutmannin tuotteita. Asiantuntijamme vierailevat helmikuussa 2018 Bilabaossa, jossa yhdessä maailman johtavien autolasivalmistajien Automotive Glass Europen ja Hella Gutmannin kanssa pidetään yhteiskoulutus, jossa tarjotaan tietoa tekniikan uusimmista saavutuksista.

123Tuulilasi.fi kuuluu maailman johtavaan autolasiketjuun ja voit antaa minkä tahansa autolasityön asiantuntijoidemme käsiin.

Toimipisteet

Autamme sinua hoitamaan autolasiongelmasi kaikissa Euroopan maissa.
Ota yhteyttä Suomessa Vantaalla sijaitsevaan päätaloomme.

123tuulilasi.fiVantaa
Kuriiritie 19, Vantaa 01510
Ma-Pe 8.00-17.00
040 0258 161
info@123tuulilasi.fi