Automotive Glass Europe

Automotive Glass Europe -ketjuun kuluvien yritysten asiakkaina ovat maailman suurimmat ja vanhimmat vakuutusyhtiöt ympäri Eurooppaa. Yhteistyö kanssamme sujuu helposti, koska me haluamme aina ymmärtää vakuutusyhtiöiden näkemyksiä markkinoilla.

Automotive Glass Europe on maailman toiseksi suurin autolaseja käsittelevä yritysketju. 123 Tuulilasi.fi on sen ketjun virallinen edustaja Suomessa. Automotive Glass Europen suuressa perheessä on koko Euroopassa kaksitoista maata ja yli 1500 lasien korjausyritystä. Asiakkaidemme joukossa on useita maailman tunnetuimpia ja vanhempia vakuutusyhtiöitä, autonvuokraamoita, luottoyrityksiä, valtionvirastoja, automyymälöitä ym. Ketjuumme kuuluvat useiden Euroopan maiden autolasien alan markkinajohtajat, kuten Nordglass Puolassa, Riis Bilglas Norjassa, National Windscreen Englannissa, Vetrocar Italiassa jne.

Automotive Glass Europen yritykset pitävät jatkuvasti yhteyttä, järjestävät yhteisiä koulutuksia sekä edesauttavat toisiansa kehitystä. Meidän käytössämme on koko maailmassa tunnettu huipputeknologia. Esimerkiksi käytämme kameroiden kalibrointiin sen alan markkinanjohtajan Hella Gutmannin tuotteita. Ketjumme yhteistyökumppani on DOW, maailman mahtavin kemikaalivalmistaja. DOW toimitta meille esimerkiksi lasiliimat, joita käyttävät esimerkiksi BMW, Mercedes-Benz, Ferrari, Ford, Jaguar, Audi, Rolls Royce, Maserati sekä lisäksi vielä parisenkymmentä muuta autojen valmistajaa. DOW on nykyään autojen valmistajien keskuudessa tunnetuin alkuperäisliima, jolla liimataan sekä autolasia että autojen runko-osia. Automotive Glass Europen ketjun sekä meidän suomalaisten edustajien tärkein päämäärä on tarjota asiakkaillemme parasta laatua ja turvallisuutta. Tämä perustuu vankasti vuosikymmenien kokemukseemme ja parhaisiin materiaaleihin.

Autolasien vaihto on meidän päivittäistä työtä ja me vaihdamme Euroopassa 4200 lasia päivässä. Olette tullut oikeaan paikkaan, koska meidän luonamme on turvallista ja laatu on taattu!

Tästä löydät listan kumppaneistamme, joihin voit ottaa suoraan yhteyttä ongelman sattuessa.