123Tuulilasi.fi on nopeasti kehittyvä autolasiketju, joka on Automotive Glass Europen edustajana Suomessa.

Meillä on yli tuhat viisisataa edustusta eri puolella Eurooppaa ja olemme edustettu Euroopan kahdeksassatoista maassa.

Ketjuumme kuuluvat asentamot vaihtavat noin 4200 autolasia päivässä.

Kumppaneidemme joukkoon kuuluvat Euroopan kuuluisimmat vakuutusyhtiöt, autovuokraamot, leasingyritykset, valtion laitokset, automyyjät yms.

Uutiset

Kaikki Uutiset

DOW ja 123tuulilasi.fi tekevät yhteistyötä autolasiliimojen jälleenmyynnin alalla Suomessa.

toukokuu 4, 2018 11:57 pm

 

Meillä on ilo ilmoittaa, että v. 2018 huhtikuusta lähtien DOW ja 123tuulilasi.fi tekevät yhteistyötä autolasiliimojen jälleenmyynnin alalla Suomessa. DOW on myös Automotive Glass Europen yhteistyökumppani. Maailman johtava liimanvalmistaja toimittaa liimoja autolasien ja korinosien liimaukseen lähes kaikille tärkeimmille autonvalmistajille.
DOW-konsernin v. 2016 kokonaisliikevaihto oli 42 miljardia dollaria, mikä antaa käsityksen yrityksen mahtavuudesta.

 

DOW on sanonut, ettei maailmassa ei ole yhtään kosketettavissa olevaa esinettä, mikä ei olisi valmistunut yhteistyössä DOW:in kanssa. Konsernin tehtaissa valmistetaan hyvin erilaisia materiaaleja ja siksi DOW:in tuotteita tarvitaan lähes kaikkialla. DOW:in liimoja käyttävät myös useat autonvalmistajat kuten BMW, Mercedes-Benz, Audi, Ferrari, Maserati, Nissan, Bentley, Skoda, Volkswagen, Subaru, Toyota, Ford, Porsche, Honda jne.

 

Lisätietoa voi katsoa sivustollamme olevasta DOW:in videosta.
123tuulilasi.fi on DOW:in täysivaltainen yhteistyökumppani ja jälleenmyyjä. Käytämme autolasien liimaukseen aina laadukasta alkuperäisliimaa, koska laatu on meille tärkeää. DOW:in liimalla on liimattu yli miljardi autolasia ympäri maailmaa.