Takaisin

7 viileää vempainta roadtrippien rakastajille

maaliskuu 14, 2019 09:21

roadtrip

 

Rakastatko roadtrippejä?

 

Onko sinusta mukavaa viettää aikaa luonnossa, unohtaa arkiset murheesi ja vain rentoutua ja nauttia olostasi?

 

Jos vastasit kyllä, sitten kannattaa lukea tämä postaus loppuun. Listasimme muutamia makeita laitteita joilla viet roadtrippisi seuraavalle tasolle, teit sen sitten itseksesi tai koko perheesi kanssa.

 

Aloitetaan seikkailu upeimmalla tavalla nukkua – yötaivaan alla. Ja tarkoitan todellakin taivaan alla 🙂

 

Mikä on mahtavampaa kuin tuntea lämmin kesätuulen vire ja tuijottaa miljoonia tähtiä missä ikinä haluat. Jos tämä kuulostaa hyvältä, TrailNest saattaa olla perfect fit sinulle.

 

Trailnest
instagram.com/trailnest

 

Pikkuisen viiniä, hyvää musaa ja luonto. Mikä täydellinen ilta siis. Jos joudutkin ajamaan seuraavana aamuna etkä ole ihan varma ajokunnostasi viinin takia, tsekkaa tilanne nopeasti alkometrilla.

 

alcoscan

 

Mitäpä jos haluaisit vähän enemmän yksityisyyttä ja kodintuntua mutta kuitenkin lähellä luontoa? Skycamp autoteltta sopisi tähän erinomaisesti.

 

skycamp

 

Kuvittelepa tämä. Heräsit juuri tähtitaivaan alla vietetyn yön jälkeen ja mitkä unet. Aurinko on vasta noussut, kuulet lintujen laulavan ja ehkä joen virtaavan kauempana. Kaikenkaikkiaan täydellinen aamu ilman facebookia, instaa tai maileja 😉

 

Nyt ainoa puuttuva palanen on täydellinen kuppi vastakeitettyä kahvia. Saa sinut melkein ikävöimään huoltsikan kahvi. Mitä jos saisit kahvisi suoraan autostasi? Handpresso pelastaa.

 

handpresso handpresso

 

Kesällä voi tulla kuuma ja varsinkin pienten lasten kanssa viileät juomat ovat roadtripillä must. Mikäs olisikaan kätevämpää kuin minijääkaappi autossa? Esimerkiksi vaikka Cooluli.

 

minijääkaappi

 

Juomista viis, lasten kanssa matkustaminen voi olla aika haastavaa ja sotkuista puuhaa. Tässä Car Seat Back Organizer voi auttaa pitämään järjestystä yllä.

 

Car seat organizer

 

Mutta lapset ovat lapsia ja kun pääset perille seuraavaan etappiisi, joudut varmaan kuitenkin siivoamaan vähän. Tässä kohtaa autoimuri on todella kätevä. Kytke virtaan ja voilà, autosi on puhdas kuin pränikkä.

 

autoimuri

 

Mistä on täydellinen roadtrip tehty?

 

Tärkeintä on seura. Sen suhteen emme voi olla avuksi, erään toisen osa-aineen suhteen voimme auttaa.

 

Ja se on täydellinen musiikki joka fiilikseen. Olemme koonneet muutaman soittolistan nautittavaksi rentoutumisen hetkellä, kun vapaudentunne iskee tienpäällä.

 

Tsekkaa soittolistat täältä

 

Upeaa roadtrippiä!

 

Jos nautit tästä postauksesta ja sait siitä jotain irti, niin jaa se toki ystäviesi kanssa!

 

123tuulilasi

«