Tietosuojaseloste

Lyhyesti sanottuna, 123tuulilasi.fi kirjaa käyttäjien tietoja rekisteriin. Tietoja ei luovuteta muille, koskaan.

1. Rekisterinpitäjä:
123 Huolto OY, Y-tunnus: 2510236-1
Kuriiritie 19, Vantaa 01510

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö:

123 Huolto Oy / K. Kuik, info@123tuulilasi.fi

3. Mahdollinen tietosuojavastaava:

123 Huolto Oy / K. Kuik, info@123tuulilasi.fi

4. Rekisterin käyttötarkoitus:

  • Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn asiakassuhteen perusteella
  • Henkilötietoja käsitellään suostumuksen perusteella

Henkilötietojen käsittelyn ja rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin, jotka ovat seuraavat:

  • asiakassuhteen hoitaminen
  • palveluistamme kertominen
  • tarjouspyyntöihin vastaaminen
  • verkkokaupan ylläpito

5. Rekisterin tietosisältö:

Verkkokaupan asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

  • Yrityksen nimi
  • Edustajan nimi
  • Sähköposti
  • Puhelinnumero

Nettisivujen kautta tapahtunut yhteydenotto sisältää:

  • Yhteystiedot
  • Nimi (joko henkilö tai yritys)
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Auton rekisterinumero

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakastiedot saadaan säännönmukaisesti:

  • asiakkaalta itseltään asiakassuhteen syntyessä
  • asiakkaalta itseltään verkkolomakkeen kautta

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Tietoja ei luovuteta markkinointitarkoituksiin 123tuulilasi.fi(123 Huolto Oy):n ulkopuolelle.

Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä. Käytämme säännönmukaisesti seuraavia palvelutarjoajia:

Kotisivujen majoitus: zone.ee

Markkinointti: Google Analytic ja Facebook. Molemmat tallentavat omat evästeet konellesi, mikäli käytät sivujamme.

8. Käsittelyn kesto

Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa

9. Henkilötietojen käsittelijät

Rekisterinpitäjä ja tämän työntekijät käsittelevät henkilötietoja. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

10. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

11. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.

12. Evästeiden käyttö:

Mitä evästeet ovat?
Kuten lähes kaikki ammattimaiset ja suositut verkkosivustot, myös tämä sivusto käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Evästeet ovat pieniä tietokoneellesi ladattavia tiedostoja. Tällä sivulla kerrotaan, mitä tietoja ne keräävät, kuinka käytämme niitä ja miksi meidän täytyy joskus tallentaa näitä evästeitä. Kerromme myös miten voit estää näiden evästeiden tallentamisen, mutta tämä voi heikentää käytettävyyttä tai ”rikkoa” tiettyjä osia sivuston toiminnoista.

Lisää yleistä tietoa evästeistä voit lukea  Wikipedian artikkelista Eväste.

Kuinka käytämme evästeitä?
Käytämme evästeitä erilaisista, alla kuvatuista syistä.
Valitettavasti useimmissa tapauksissa ei ole yleistä käytäntöä evästeiden käytöstä poistamiseen, poistamatta samalla toimintoja ja ominaisuuksia, joita ne lisäävät sivustolle. On suositeltavaa että sallit kaikki evästeet jos et ole varma mitä niistä tarvitset, siltä varalta että evästeitä tarvitaan käyttämäsi palvelun tarjoamiseen.

Evästeiden poistaminen käytöstä
Voit estää evästeiden asettamisen muuttamalla selaimesi asetuksia (katso oman selaimesi ohjeista miten tämä tehdään). Huomaa, että evästeet vaikuttavat ominaisuuksiin tällä ja monella muulla sivustolla, joilla käyt. Evästeiden poistaminen poistaa samalla myös useita toimintoja tällä ja monella muulla sivustolla. Siksi on suositeltavaa, että et poista evästeitä käytöstä.

Kolmannen osapuolen evästeet
Joissakin tapauksissa käytämme myös luotettavan kolmannen osapuolen tarjoamia evästeitä. Alla kerromme mitä kolmannen osapuolen evästeitä saatat kohdata tällä sivustolla.

Tämä sivusto käyttää Google Analytics-palvelua, joka on yksi yleisimmistä ja luotetuimmista analyysiratkaisuista netissä. Google Analytics auttaa meitä ymmärtämään, miten käytät sivustoa ja tapoja, joilla voimme parantaa käyttökokemustasi. Nämä evästeet voivat seurata asioita, kuten kuinka kauan kulutat aikaa sivuilla joilla käyt, jotta voimme jatkossakin tuottaa kiinnostavaa sisältöä.

Lisätietoa Google Analyticsin evästeistä, voit katsoa Google Analyticsin viralliselta sivustolta.

Tämä sivusto käyttää myös Facebook Pixel mainosten surantakoodia.

Sivusto lisää Facebook-pikselin, eli tietokonekoodin laitteeseen. Tämä antaa meille mahdollisuuden antaa mainostajille tilastoja siitä, kuinka monta ihmistä vastaa mainoksiinsa – vaikka he näkisivät mainoksen toisella laitteella – ilman, että jaamme kenenkään henkilökohtaisia tietoja.

Lisätietoa
Toivottavasti tämä selvensi asioita ja kuten ylempänä mainittiin, jos et ole varma mitä evästeitä tarvitset ja mitä et, on yleensä turvallisempaa sallia evästeet siltä varalta että se vaikuttaa niihin sivuston toimintoihin joita käytät. Jos et saanut riitävästi tietoa evästekäytännöstämme tai sinulle jäi kysymyksiä, voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia yhteydenottotapoja.

13. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen info@123tuulilasi.fi

Tarkastusoikeus

Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot.

Oikeus tietojen oikaisemiseen

Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

Vastustamisoikeus

Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.

Suoramarkkinointikielto

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

Poisto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa.

On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

Suostumuksen peruuttaminen

Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.

Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

Valitusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot: https://tietosuoja.fi/yhteystiedot