123Tuulilasi.fi on nopeasti kehittyvä autolasiketju, joka on Automotive Glass Europen edustajana Suomessa.

Meillä on yli tuhat viisisataa edustusta eri puolella Eurooppaa ja olemme edustettu Euroopan kahdeksassatoista maassa.

Ketjuumme kuuluvat asentamot vaihtavat noin 4200 autolasia päivässä.

Kumppaneidemme joukkoon kuuluvat Euroopan kuuluisimmat vakuutusyhtiöt, autovuokraamot, leasingyritykset, valtion laitokset, automyyjät yms.

Uutiset

Kaikki Uutiset

Vuoden 2018 kasvuennuste jopa 35%

lokakuu 12, 2018 11:03 am

Meillä on ilo ilmoittaa, että 123tuulilasi.fi on vuoden 2018 ensimmäisen kolmen neljänneksen aikana tehnyt kovaa kasvua ja saavuttanut paremman tuloksen kuin koko vuonna 2017. Uskallamme ennustaa, että vuoden loppuun mennessä olemme kasvaneet noin 35 prosenttia verrattuna edelliseen vuoteen.

Olemme kasvattaneet autolasien myyntiä ketjun ulkopuolelle, kanssamme tekee yhteistyötä useita tunnettuja lasinvaihtoyrityksiä Suomessa, joille toimitamme kaikki tarvitsemansa lasit. Tarjoamme lähes kaikkien tunnettujen lasinvalmistajien tuotteita sekä pystymme toimittamaan lasit asiakkaillemme hyvin nopeasti. Siksi järjestelmäämme liittyy lähes päivittäin uusia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Vuoden 2018 loppuun mennessä on yrityksemme kautta saanut uuden tuulilasin lähes 14 000 ajoneuvoa kautta Suomen – ja tämä merkitsee tietenkin myös lisääntynyttä turvallisuutta. Lasien sävytystä olemme vuonna 2018 tehneet noin 900 autolle.

Kiitämme kaikkia nykyisiä asiakkaitamme ja sanomme tervetuloa uusille. Meiltä saa helposti ja nopeasti uudet lasit autoonsa sekä yksityishenkilö että autoliike.

Tapaamisiin!